0 prekės(-ių), suma 0 €
prekės Į pradžią Naujienos Vertingi pasiūlymai! D.U.K. El. prekybos taisyklės Mūsų draugai PrekesJums.lt galerija Titulinis Mūsų kontaktai
Kieto kuro katilai Granuliniai katilai Biomasės deginimo katilai Dujiniai katilai Kieto kuro oro šildytuvai Automatiniai degikliai Granulių talpyklos Geoterminis šildymas Saulės kolektoriai ir jų dalys Krosnelės Granulinės krosneles Židiniai Krosnelių ir židinių priedai Pirties pečiai Pirties kubilai Kaminai ir įdėklai Moduliniai (keraminiai) kaminai Ventiliacijos sistemos

Naujienos

2015-04-08
Automatinė biomasės deginimo sistema SMOK

2014-07-18
DOVRE TAI 45 - KROSNELĖ, KURI KŪRENASI IKI 36 VALANDŲ!
Dovre TAI 45 interjeras.jpg Dovre TAI 45M.jpg

 

Pristatome dar vieną  2014/2015 metų sezono Dovre naujieną - modernią, anglimis arba anglimis ir malkomis kūrenamą kronelę TAI 45, kuri kūrenasi iki 36 valandų - Jūs tikrai pamiršite, kada paskutinį kartą įkrovėte krosnelę, o ji vis dar skleis šilumą! Krosnelė TAI 45 taipogi turi unikalų degimo intensyvumo valdymą termostatu bei kuro įkrovą viršuje ir šone; visa tai Jūsų patogumui.

Pagarbiai,
prekesjums.lt komanda

prekesjums dovre logo.gif


2014-07-01
POPULIARIOJI KROSNELĖ SENSE... IŠAUGO!
 Dovre Sense interjeras 2.jpg Dovre Sense interjeras 1.png

Puiki 2014/2015 metų sezono naujiena! Elegantiškų ir grakščių linijų krosnelės Sense, kurių išskirtinis dizainas daro jas nepakeičiamas moderniuose interjeruose, išaugo! Nuo šiol galite išsirinkti ir didesnių matmenų bei galingumo krosneles Sense, įkūnijančias geriausias modernaus dizaino tradicijas, skleidžiančias neįtikėtiną šilumą ir suteikiančias kerintį liepsnos vaizdą.

Pagarbiai,
prekesjums.lt komanda

prekesjums dovre logo.gif


2014-06-30
IŠGRYNINTO DIZAINO IR MAKSIMALAUS NAUDINGUMO DERINYS... JAU IR PAS MUS!!
 Dovre ZEN interjeras.jpg  Dovre ZEN interjeras 1.jpg  

Nuostabi 2014/2015 metų sezono naujiena! išgryninas kompaktiškas dizainas, neįtikėtinai didelis efektyvumas , patentuotas įgilintas degimo kameros dugnas ir juodu laku dengtas paviršius - visą tai įkūnija naujausias Dovre kūrinys - židinys ZEN. Plačiau...

Pagarbiai,
prekesjums.lt komanda

prekesjums dovre logo.gif


2014-05-21
Kaip padidinti savo malkinės krosnelės efektyvumą!!!

Šaltais rudens ir žiemos vakarais mėgstate užsikurti savo krosnelę ir mėgautis jos skleidžiama šiluma, jaukumu bei grožėtis šokančios liepsnos vaizdu? Tačiau nuėjus į tolimesnį patalpos kampą jaučiate diskomfortą dėl žemesnės šilumos temperatūros pokyčio?

Turime sprendimo būdą ir specialų pasiūlymą kaip tik Jums!

Ecofan - tai originalus Kanados gamintojo Caframo kieto kuro krosnelės termoelektrinis ventiliatorius, skirtas tolygiai ir efektyviai paskirstyti krosnelės skleidžiamą šilumą patalpoje.

Ecofan UltrAil termoelektrinis ventiliatorius.png Ecofan šilumos paskirstymas patalpje.jpg

Kaip Ecofan dirba!
Ecofan veikia nuo elektros energijos, gautos iš krosnelės šiluminės energijos ir yra skirtas paskirstyti šiltam orui patalpose. Šie ventiliatoriai sukuria savo elektros energiją - be jokių laidų ar akumuliatorių.
Didesnis efektyvumas ir komfortas!
Be Ekofan, šiluma nuo krosnelės kyla tiesiai į viršų. Naudojant Ecofan šiltas oras yra nukreipiamas į patalpą tolygiai iki 250 m3/h. Taip yra padidinamas krosnelės šildymo efektyvumas ir geresnė šilto oro cirkuliacija, sukelia didesnį komfortą ir sumažina kuro suvartojimą (iki 14%).
Naudojant Ecofan oras tampa gaivesniu. Padėjus vandens indą šalia krosnelės Ecofan drėkina orą.
Visada pasiruošęs veikti!
Ecofan įsijungia ir išsijungia automatiškai. Ecofan sukimosi greitis priklauso nuo krosnelės temperatūros.
Naudojant tik krosnelės šilumą, Ecofan yra ekonomiškiausias būdas efektyviai paskirstyti šiltą orą patalpose. Ecofan nenaudoja akumuliatorių, gali veikti ir ten kur nėra elektros. PLAČIAU APIE ECOFAN!

Pagarbiai,
prekesjums.lt komanda

Caframo logo.jpg


2014-05-19
Moderator granulinis degiklis skirtas visų rūšių granulėms (medžio pjuvenų, anglies, šiaudų)

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" įmonės, UAB "Dalingera" atstovas pristato naujausią Moderator katilų gamintojo gaminį - granulinį degiklį skirtą kūrenti visų rūšių, tiek aukštos, tiek prastesnės kokybės granules (degiklio veikimo principas, privalumai ir kuom jis išsiskiria iš rinkoje esančių degiklių).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda

9951434.jpg


2014-04-18
Geoterminis šildymas - modernus ir ekonomiškas atsinaujinančios energijos panaudojimas būsto apšildymui!!!

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas pristato vis labiau populiarėjantį vartotojų tarpe patalpų šildymo būdą panaudojant atsinaujinančią energiją - geoterminį šildymą (kaip jis veikia, kaip įrengiamas, kokį geoterminio šildymo įrengimo būdą kiekvienam vartotojui geriausia pasirinkti bei eksploatavimo savybės).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda


2014-04-07
Ilgaamžiai ketiniai (špyžiniai) šildymo katilai

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie šildymo katilus pagamintus iš ketaus, liaudyje kitaip špyžiaus (katilų savybės, privalumai ir kuom jie skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda


2014-03-24
Saulės kolektoriai ir kaip panaudoti saulės energiją būsto apšildymui bei karšto vandens ruošimui

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas pristato saulės kolektorius ir kaip saulės energiją panaudoti patalpų apšildymui bei šilto vandens ruošimui. Kalba apie slėginius ir beslėgius saulės kolektorius jų savybės, privalumai ir kaip priimti teisingą sprendimą.

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda


2014-03-10
Biomasės deginimo katilas SMOK (20-240 kW)

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie biomasės deginimo katilą Moderator SMOK (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų). Taip pat kaip galima sumontuoti šią sistemą sutaupant vietos katilinėje.

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda
                                                                                                 9951434.jpg


2014-02-10
Nebrangūs ir ilgaamžiški KRATKI židiniai ir krosnelės!

Penktadieninėje laidoje (02.07) "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", atstovas pristato nebrangias, kokybiškas ir pastoviam kūrenimui skirtas vienos geriausios Lenkijos gamintojos KRATKI židinio ugniakurus ir krosneles. (savybės, privalumai ir kaip išsirinkti geriausią židinį ar krosnelę).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda.

Katki logo.jpg


2014-01-28
Apie kaminų sistemas ir kodėl verta dėti kaminų įdėklus!

Penktadieninėje laidoje (01.24) "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas pasakoja apie kaminų sistemas ir kodėl verta dėti kaminų įdėklus.

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda.


2014-01-13
Granuliniai, kieto kuro katilai "Kamen"

Penktadieninėje laidoje (12.13) "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", pardavimų vadovas kalba apie kieto kuro ir granulinius katilus "Kamen" (katilų savybės, privalumai ir kuom jie skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda.

Kamen logo.png


2014-01-06
Tapome ekologiškų katilų "Kamen" atstovais!!!

Norime pranešti, kad tapome "Kamen" katilų oficialiais atstovais ir jau dabar šiuos katilus galite įsigyti pas mus. Kamen - tai nebrangūs tačiau ekologiški katilai, kūrenami kietu kuru bei granulėmis, skirti individualių būstų ar komercinių patalpų apšildymui.

Kamen NG (skerspjūvis).jpg Kamen Wg (skerspjūvis).jpg Kamen MAX PLUS (pjūvis).png

 Kamen logo.png


2013-12-30
Dovre židiniai ir krosnelės. KODĖL VERTA ĮSIGYTI!!!

Penktadieninėje laidoje (12.13) "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas pristato Norvegiškas kapsules ir krosneles Dovre. (savybės, privalumai ir kaip išsirinkti geriausią židinį ar krosnelę).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda.

prekesjums dovre logo.gif


2013-12-16
Granulinis + kieto kuro katilas Moderator Unica Sensor Bio

Penktadieninėje laidoje (12.13) "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie visiškai kombinuotą - granulinį, kieto kuro katilą Moderator Unica Sensor Bio (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda.

moderator logo.jpg


2013-12-02
Tarptautinė verslo ir pasiekimų paroda "Šiauliai 2013"

2013.11.28 - 11.30 Šiauliuose vyko tarptautinė verslo ir pasiekimų paroda "Šiauliai 2013", kurioje dalyvavo ir mūsų komanda. Visas tris dienas parodoje kūrenome Moderator katilus ir pristatinėjome savo produkciją. Maloniai kviečiame pažiūrėti reportažą apie tai.

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda


2013-11-28
Elelegantiškos šilumos ir dizaino derinys... Jau ir Lietuvoje!

Puiki 2013/14 metų sezono naujiena! Dovre pristato elegantiškų ir grakščių linijų krosneles Sense, kurių išskirtinis dizainas ir naujausios degimo technologijos daro jas nepakeičiamas moderniuose interjeruose. Krosnelės Sense taipogi įkūnija geriausias modernaus dizaino tradicijas, skleidžia neįtikėtiną šilumą ir suteikia nuostabų liepsnos vaizdą. Plačiau...

Dovre Sense (naujienos1).jpg  Dovre Sense (naujienos).jpg

Taip pat norime priminti, kad nuo lapkričio 18 d. iki gruodžio 31 d. visoms Dovre krosnelėms ir židiniams taikomos šiltos, šventinės nuolaidos. Tad paskubėkite jas įsigyti, nes prekių kiekis ribotas!!!

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda

prekesjums dovre logo.gif


2013-11-11
Tapome WESTFIRE daniškų krosnelių ir židinių atstovais!!!

Norime pradžiuginti ir pasidžiaugti, kad jau dabar pas mus galite įsigyti visą WESTFIRE produkciją.

WESTFIRE - tai daniška kokybė ir dizainas. Visi Westfire produktai yra pagaminti laikantis geriausių gamybos tradicijų ir yra ilgaamžiški. Naujausių degimo technologijų dėka, šios krosnelės užtikrina aukštą naudingumą bei švarų degimą.

TAIKOMOS TIK JUMS SKIRTOS NUOLAIDOS!!!

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda

Westfire Small logo.jpg


2013-11-01
Visiškai automatizuotas granulinis, kieto kuro katilas Centrometal CentroPlus

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie visiškai automatizuotą granulinį, kieto kuro katilą Centrometal CentroPlus (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda
                                                                                    logo-Centrometal-sjena.jpg


2013-10-25
Kodėl verta pirkti kieto kuro krosnelę DUTCHWEST!

DutchWest - konvekcinė, su durelėmis iš priekio ir šono krosnelė su katalizatoriumi išlieta iš ketaus, kurio kokybę lengva ne tik pamatyti, bet ir pajusti. DutchWest krosnelė yra gaminamos trijų skirtingų dydžių (small, large ir extra large), tad Jūs lengvai išsirinksite tinkančią Jūsų kambariui. Šios krosnelės greitai įkuriamos, ilgai dega ir yra nepaprastai efektyvios. Tai yra, ko galite tikėtis iš DutchWest.

Dutchwest.jpg

Išskirtiniai krosnelės DutchWest privalumai:

  • Tradicinis dizainas
  • Konvekcijos sistema karščiui skleisti
  • Trijų dydžių krosnelės - patenkins bet kokį šildymo poreikį (10,2 - 11,7 - 16,1 kW)
  • Mažiausiai kenksmingų dalelių skleidžianti krosnelė rinkoje
  • Patogus malkų įkrovimas krosnelės šone ir patogi peleninė
  • Visada švarus stiklas (valomas karštu oru)
  • Didelis efektyvumas - daugiau šilumos mažiau malkų
  • Ilgas degimo laikas (8, 9, 12 val.)
  • Tvirta ir ilgaamžė ketaus konstrukcija
  • Dekoratyvios poliruoto nikelio detalės
  • Speciali vieta maistui gaminti krosnelės viršuje
  • Karščio skydas krosnelės apačioje pritaikytas židinio pagrindui
  • Krosnelės sklendė

 Gamintojas: Vermont Castings, Kanada

Taip pat pas mus galite įsigyti ir atsargines šios krosneles dalis.

Pagarbiai
www.prekesjums.lt komanda

DUTCHWEST logo.jpg


2013-10-18
Kieto kuro katilas Moderator Unica Sensor

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie kieto kuro katilą  Moderator Unica Sensor (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda
                                                                                            9951434.jpg


2013-10-14
NAUJOS Dovre KROSNELĖS JAU GREITAI!!!
Dovre SENSE 100.jpg
Dovre SENSE 100

Dovre SENSE 103.jpg
Dovre SENSE 103

Dovre SENSE 200.jpg
Dovre Sense 200
Dovre SENSE 203.jpg
Dovre Sense 203

 prekesjums dovre logo.gif


2013-10-04
Biomasės deginimo sistema Moderator SMOK

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie biomasės deginimo sistemą  Moderator SMOK (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda
                                                                                                 9951434.jpg


2013-09-20
Granulinis katilas Moderator Unica Vento Eko

Penktadieninėje laidoje "Plyta prie plytos" rubrikoje "Gyvenk šiltai ir jaukiai" mūsų įmonės, UAB "Dalingera", vadovas kalba apie granulinį bei kieto kuro Moderator katilą Unica Vento Eko (katilo savybės, privalumai ir kuom jis skiriasi nuo kitų rinkoje esančių katilų).

 

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda
                                                                                               moderator logo.jpg


 

2013-09-19
TAPOME OFICIALIAIS KRATKI ATSTOVAIS!

Kratki - platus orinių židinių, židinių su vandens kontūru, krosnelių, krosnelių su vandens kontūru, biožidinių pasirinimas. Kiekvienas išsirinks sau tinkamą ir patinkamą produktą pagal jo poreikius. Kratki - tai geras kainos ir kokybės santykis.

Siūlome peržiūrėti šį video ir pamatyti gyvai kaip kuriama ir gaminama Kratki produkcija.

Kratki pilnas logo.jpg


2013-09-02
"Dovre" GARANTIJA - 10 METŲ!

Garantuojame, kad įsigyta Dovre krosnelė, židinys ar hibridas yra ilgaamžiai, ypatingai kokybiški ir neturintys jokių defektų. Todėl nuo šiol Dovre gaminiams taikoma 10 metų garantija.

Dovre židinių, krosnelių ir hibridų ketaus korpusui taikoma 10-ies metų garantija, jei Pirkėjas užregistruoja įsigytą Dovre gaminį, o oficialus Dovre atstovas atlieka Jūsų gaminio patikrinimą praėjus 2-ejiems metams po jo įsigijimo. Neužregistravus įsigyto Dovre gaminio nurodytoje svetainėje ar neatlikus jo patikrinimo, ketaus korpusui taikoma 5-erių metų garantija. Susipažinkite su visomis Dovre garantijos sąlygomis čia...

 prekesjums dovre logo.gif modbanner_52208e5c63c80.gif 

2013-08-12
TAPOME ABX KOKLINIŲ, KETINIŲ BEI PLIENINIŲ KROSNELIŲ ATSTOVAIS!

Bičiuliai, džiaugiamės galėdami pasiūlyti Jums platų koklinių, ketinių bei plieninių krosnelių asortimentą, kuris tikimės atitiks kiekvieno norus ir poreikius. Taip pat jau galite įsigyti ABX krosneles su galimybe prijungti jas prie apšildymo sistemos.

ABX krosnelės - tai čekiškas ir aukštos kokybės produktas, atitinkantis ekologijos bei ekonomiškumo standartus. Aukštos kokybės medžiagos krosnelių gamybai leidžia pasiekti aukštą naudingumą ir nuolatinį degimą. Tai krosnelės turinčios trigubo degimo sistemą, kuri leidžia sunaudoti mažiau kuro ir turėti daugiau šilumos. ABX krosneles galite rasti čia.

Pagarbiai,
www.prekesjums.lt komanda

ABX_logo.jpg


2013-07-25
TAPOME KIETO KURO KATILŲ CENTROMETAL ATSTOVAIS!

Norime Jus nudžiuginti ir pranešti, jog mūsų el. parduotuvė www.prekesjums.lt tapo "Centrometal" kieto kuro, granulinių ir kombinuotų katilų atstovais! 

logo-Centrometal-sjena.jpg

Centrometal yra aukštos kokybės, pilnai automatizuoti katilai, kūrenami malkomis, granulėmis ir skystu kuru. Šie katilai veiksmingai naudoja kuro skleidžiamą energiją. Pritaikytos modernios technologijos ir aukštos kokybės medžiagos yra krupščiai ir techniškai išbandytos, kad šie katilai būtų saugūs, patikimi ir lengvai montojuomi. Šie katilai atitinka EN 304 ir EN 303-5 Europos standartus ir yra labai mėgstami Skandinavijos šalyse. Gaminami laikantis ISO 9001:2008 standartų.

centroplus-kruto-pelet.jpg 

Katilo CentroPlus privalumai:

  • Aukštas naudingumas
  • Kūrenamos įvairios kuro rūšys (malkos, granulės, skystas kuras, dujos)
  • Pilnai automatizuoti
  • Dvi atskiro degimo kameros skirtos kietam kurui ir granuliniam 
  • Automatizuotos sistemos pagalba pasibaigus malkinio kuro degimui persijungia granulinio kuro deginimas.
  • Automatinis uro uždegimas
  • Lengvas katilo pravalymas
  • Lengvas katilo pajungimas prie šildymo sistemos
  • Kairinis, dešininis arba iš priekio kuro talpos pajungimas
  • Atitinka ekologinius ir saugumo technikos ES reikalavimus

2013-07-03
DĖMESIO! Prasiplėtė DOVRE židinių ir krosnelių asortimentas

Papildėme Dovre asortimentą naujomis skirtingo dydžio, galingumo ir dizaino židinio kapsulėmis bei krosnelėmis, kad patenkintume kiekvieno kliento norus ir poreikius. Jau dabar galite įsigyti sau patinkantį ir visus kokybės standartus atitinkantį Dovre gaminį.

Dovre gaminių kokybė yra garantuota - visi Dovre židinių ugniakurai ir krosnelės atitinka griežčiausius saugumo, eksploatacinių savybių ir kenksmingų dalelių išmetimo standartus. Dovre gaminiai laiko patikrinti ir išbandyti bei sertifikuoti nepriklausomose laboratorijose Belgijoje, Nyderlandų Karalystėje, Norvegijoje ir Vokietijoje.

VASARINĖ AKCIJA - 2013 Liepos 8 d. - rugpjūčio 3 d. visoms DOVRE židinių kapsulėms ir krosnelėms 10% nuolaida!

prekesjums dovre logo.gif 


2013-07-01
PAS MUS JAU GALITE ĮSIGYTI "LEIER" KAMINĄ SU IZOLIACIJOS SISTEMA

Leier kaminų su izoliacija sistema gali būti naudojama, įrengiant dūmtraukius ir degimo produktų ištraukimo takus, kuriais šalinami degimo produktai iš šildymo įrenginių, kūrenamų kietu kuru, skystu kuru arba dujomis, su atvira degimo kamera. Dūmtakio kanalo diametrą parenka šildymo sistemos projektuotojas, priklausomai nuo kamino aukščio ir katilo arba degiklio techninių parametrų, o labiausiai - nuo jo galingumo.

Kaminai Leier tinka tradiciniams ir moderniems katilams, kaminai Leier pritaikyti visoms kuro rūšims, kaminai Leier atsparūs drėgmės, rūgšties bei aukštos temperatūros poveikiui, kaminai atsparūs suodžių degimui, sandarūs

 1puslapis.jpgleier3.jpg

Taip pat atliekame ir kamino montavimo darbus. Išsamiau apie Leier


2013-01-23
DOVRE patikima, norvegiška produkcija!

Aukščiausios rūšies ketus yra idealus šilumos laidininkas. Ketaus tvirtumas ir atsparumas aukštai temperatūrai yra geriausia Jūsų židinio ar krosnelės ilgaamžiškumo garantija. Dovre ketaus liejykla yra puiki savo srities žinovė!

Patys moderniausi gamybos procesai ir ypač smulkaus smėlio naudojimas liejiniuose užtikrina idealią gaminio formą ir nepriekaištingą paviršiaus kokybę.

2013-01-20
TAPOME DOVRE ATSTOVAIS!!!

Patikima, laiko patikrinta, norvegiška kokybė!

prekesjums dovre logo.gif

Dovre krosnelių ir židinių ugniakurų ištakos - žvarbios arktinės žiemos. Dovre gaminiai kiekvieną dieną įrodo savo išskirtinę kokybę ir patikimumą ir tai jau tęsiasi daugiau nei 75 metus. Dovre yra atšiauraus klimato kalnų vietovė, esanti į šiaurę nuo Norvegijos sostinės Oslo. Norvegijoje Dovre prekės ženklas yra pripažintas kokybės ir tvirtumo simboliu. Bėgant metams Dovre gaminiai užsitarnavo nepriekaištingą šildymo technologijų reputaciją. Šimtai tūkstančių žmonių džiaugiasi Dovre krosnelių ir židinių ugniakurų teikiama jaukia šiluma ir komfortu savo namuose. Džiugu, kad šią norvegišką tradiciją perėmė daugiau kaip 15,000 šeimų Lietuvoje!

Dovre kokybė yra daugiau nei dar vienas reklaminis šūkis.
Dovre gaminių kokybė yra garantuota - visi Dovre židinių ugniakurai ir krosnelės atitinka griežčiausius saugumo, eksploatacinių savybių ir kenksmingų dalelių išmetimo standartus. Dovre gaminiai yra išbandyti ir sertifikuoti nepriklausomose laboratorijose Belgijoje, Nyderlandų Karalystėje, Norvegijoje ir Vokietijoje.

Ketus - Dovre žino kaip jį lieti.
Aukščiausios rūšies ketus yra idealus šilumos laidininkas. Ketaus tvirtumas ir atsparumas aukštai temperatūrai yra geriausia Jūsų židinio ar krosnelės ilgaamžiškumo garantija. Dovre ketaus liejykla yra puiki savo srities žinovė! Patys moderniausi gamybos procesai ir ypač smulkaus smėlio naudojimas liejiniuose užtikrina idealią gaminio formą ir nepriekaištingą paviršiaus kokybę.

Liejyklai svarbiausia - nepriekaištinga kokybė.
Nuo pat naujos ir modernios liejyklos Belgijoje pastatymo 1981 metais Dovre palaipsniui užsitarnavo labai patikimo gamintojo reputaciją ir išsaugojo ją iki pat šių dienų. Aukštas gamybos procesų automatizavimo lygis liejykloje įgalino Dovre gaminti didelį plonasienių liejinių, sveriančių iki 30 kg, kiekį. Dovre židiniai ir krosnelės pasižymi ypač tolygiu paviršiumi ir preciziškais matmenimis. Dovre užtikrina puikią kokybę. Dovre gamybinę bazę sudaro moderniausius įrengimus turinčios dirbtuvės, pažangus lakštinio plieno gamybos cechas ir dideli gaminių surinkimo, padengimo emaliu ir pakavimo padaliniai.

prekesjums dovre.jpg

 

2012-09-04
Kokios kieto kuro kainos Lietuvoje?

Šiai dienai apstu siūlančių kietą kurą Lietuvoje. Kainos labai skirtingos, dideli diapazonai, tačiau vidutiniškai galima nubrėžti tam tikrus rėmus. Žinoma malka malkai, briketai briketams nelygu. Čia daug lemia kokybė, drėgnumas, degimo savybės, kaitros išsiskyrimas ir panašiai. Tendencijos tokios, kad tikrai kietas kuras nežada pigti. Daugelis granulių prekybininkų pradeda užsiimti eksportu, tai labai nenaudinga Lietuvos pirkėjams, nes tai skatina kainų kilimą. Miškų resursai taip pat nėra neišsemiami. Labai sunku prognozuoti būsimas kieto kuro kainas Lietuvoje. Žemiau pateikiame vidutines, orientacines kainas Lietuvoje. Atminkite, kad kiekvienas sandoris yra individualus, kiekvienas prekybininkas atskirais atvejais priima vis kitokius sprendimus.

Pateikiame vidutines kieto kuro kainas Lietuvoje:

  • Beržas kaladėmis apie 110Lt/m3
  • Beržas skaldytas apie 115Lt/m3
  • Ąžuolas kaladėm apie 118Lt/m3
  • Ąžuolas skaldytas apie 120Lt/m3
  • Uosio, ąžuolo, skroblo malkiniai rąsteliai (apysausiai)  apie 110Lt/m3
  • Uosio, skroblo kaladės (apysausės)  apie 125Lt/m3
  • Uosio, skroblo skaldytos malkos  (apysausės)  apie 130Lt/m3
  • Medžio granulės apie 345Lt-480Lt/t (priklausomai nuo kokybės)
  • Akmens anglis  530Lt-580Lt/t (priklausomai nuo kokybės)
  • Medžio pjuvenų briketai 380Lt-450Lt/t (priklausomai nuo formos ir kokybės)
  • Durpių briketai 250Lt-300Lt/t (priklausomai nuo kokybės)
anglys.jpg briketai.jpg malkos.jpg

 

 

2012-08-07
Kodėl verta pirkti kieto kuro katilą ADARAD SO-30 21kW

 

 

DemirDokum_Solitech_prekesjums.jpg

Ruoškite roges vasarą ir atsikratykite savų rūpesčių dėl šildymo sistemos!!!

Adarad gamykla įsikūrusiInegol Pramonės Zonoje“ šalia Bursa miesto, Turkijoje. Ši kompanija, turinti savas liejyklas ir gamybos linijas, yra viena iš pagrindinių gamintojų šildymo sektoriuje visoje Europoje. Adarad pagrindinis produktų asortimentas apima pilko ketaus radiatorius, vidaus, pramoninius, dujinius, elektrinius, kieto kuro katilus, skirtus patalpoms šildyti, taip pat gamina židinių kapsules.

Kodėl verta pirkti šį kieto kuro katilą ADARAD SO-30 21 KW?

  • Pažangių technologijų dėka sukurtas su trimis dujų cirkuliavimo zonomis:
    Solidplus ketaus katilas su kieto kuro deginimo sistema, kuri sudaryta iš trijų dujų cirkuliavimo zonų. Jos skirtos vandens šildymo sistemoms.
  • Ilgaamžiškumas:
    Dėka savo dizaino, pasitelkiant sudėtingą ketaus liejimo technologiją, Jūsų katilas yra labai atsparus korozijai, kuri gali atsirasti dėl žemos grįžtamo vandens ir išmetamųjų dujų temperatūros, atitinkamai, ir didelio vandens kiekio talpyklose.
  • Didelis efektyvumas:
    Trijų dujų cirkuliacijos zonų pagalba Solidplus katilas didelį vandens šildymo efektyvumą, taip pat mažiau bus išmetama teršalų ir iš kaminų išeis labiau atvėsusios dujos. Tokiu būdu taupysite kurą ir šilumos energiją.
  • Skirta kūrenti malkomis, anglimi ir koksu.
  • Didelis atsparumas korozijai ir ilgaamžiškumas dėka sudėtingos liejimo technologijos.
  • Dujų regeneracinis principu.
  • Su padavimo ir išmetimo oro srauto kontrole.
  • Didelis vandens pašildymo našumas iki 75%.
  • Galimybė naudoti su:
    dujų
    arba skysto kuro degikliais;
    granuliniais degikliais
    ir jų priedais;
  • GARANTIJA: 5m. korpusui ir 1m. kitoms detalėms.

Katilo techniniai duomenys:

  • Sekcijų skaičius: 5vnt.
  • Katilo svoris: 330kg.
  • Katilo vandens tūris: 37l.
  • Dūmtraukio skersmuo: 150mm.
  • Katilo aukštis ir plotis: 1032X520
  • Katilo ilgis: 670mm.
  • Galingumas (malkos): 21 KW.
  • Kuro talpos svoris: 30kg.

Katilas skirtas individualių namų, parduotuvių, mokyklų ir pan. pastatų šildymui. Gamintojas:  Demir Dokum, Turkija.

Visa reikalinga informacija: www.prekesjums.lt

2012-07-26
"MODERATOR" kieto kuro katilai- tai universalus ir kokybiškas produktas!

Ar žinojote, kad "Moderator" kieto kuro katilus galima kūrenti kombinuotai: ir malkomis,  ir granulėmis, ir net anglimi??

Daugiau nei prieš 30 metų inžinierius Kazimež Kubacki sukūrė koncepciją medienos atliekų energijos panaudojimui namų ir pramonės įmonių šildymui. Pirmaisiais metais orientavosi į projektavimą bei šildymo sistemų diegimą, daugiausia pagal medienos  perdirbimo įmonių užsakymus ir pageidavimus. 1981 metais buvo įkurta „Šildymo energetikos gamykla“, kurioje inžinierius Kazimež Kubacki pradėjo gaminti savo sukurtą katilą, pavadindamas jį „Moderator“. Dėka inovacinių sprendimų Moderator katilai turėjo didžiulę sėkmę tarp tuo metu rinkoje karaliavusių nepakankamai efektyvių anglies deginimo katilų. Ilgametė patirtis ir katilų konstrukcijos tobulinimas, o taip pat padidėjusi paklausa lėmė tai, kad 1991 metai buvo atidaryta antroji „Moderator“ katilų gamyklą. Devintojo dešimtmečio pabaigoje sujungtos abi gamyklos ir iki 2001 metų veikė kaip “Katilų gamykla Kazimež Kubacki“. 2001 metų rudenį įmonė pakeitė statusą į ribotos atsakomybes bendrovę „Moderator“ Sp. z o.o. Paskutiniais metais gamykla pasikeitė iš pagrindų - buvo įrengtos modernios staklės, išplėstas platintojų tinkas Lenkijoje  bei į daugiau kaip 12 Europos šalių, pradėta naujų gaminių linija – Biomasės deginimo sistema SMOK, biomasės deginimo katilas SMOK ir šiuolaikiški granuliniai katilai. Moderator katilai gavo daug apdovanojimų Lenkijos ir užsienio parodose, bet pagrindinis kokybės rodiklis yra nuolat auganti paklausa. "Moderator" gamykla, rūpindamasi savo vardu, kokybe ir reputacija, praneša, kad "Moderator" katilų paleidimo-derinimo darbus gali atlikti tik, "Moderator" techninės priežiūros sertifikatus turintys, specialistai. Reikalaukite sertifikato iš atvykusių meistrų, nes tik tokiu atveju bus atlikti darbai kokybiškai ir toliau galios Jūsų katilui gamintojo garantija.
 

9951434.jpg servisas moderator.jpg moderator katilai.jpg

Pažiūrėkite pažintinį vaizdo įrašą apie "Moderator" produkciją.


Norime priminti, kad savadarbio kieto kuro katilo sukonstravimas ir eksploatacija, neturint tinkamo tam projekto, gali sukelti sprogimą, o tuo pačiu ypač sunkius žmonių sužalojimus. Asmuo, pažeidęs LR įstatymuose ar kituose teisės aktuose nustatytus reikalavimus, jeigu dėl to įvyko nelaimingas atsitikimas žmonėms, avarija, ar atsirado kitokių sunkių padarinių, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų. Todėl nerizikuokime savo ir šeimos gerove dėl keleto sutaupytų šimtinių. Rinkitės tik laiko patikrintą, sertifikuotą ir su garantijomis produkciją!! Tokią produkciją galite įsigyti pas mus. Mielai Jums padėsime išsirinkti tinkamą šildymo sistemą.

2012-06-14
NAUJIENA!! PRADEDAME PREKYBĄ SAULĖS KOLEKTORIAIS IR JŲ KOMPLEKTACINĖMIS DALIMIS

saules kolektoriai.jpg

Pradėjome prekiauti puikiais paglabininkais šildant buitinį vandenį. Beslėgiai saulės kolektoriai šiais sunkiais laikais yra tikras išsigelbėjimas, nes vanduo pašildomas ne kuro, dujų, elektros pagalba, o NEMOKAMOS SAULĖS ENERGIJOS DĖKA!! Prekių skiltį rasite- šioje nuorodoje.

 

Kad mūsų klientams aiškesnis būtų veikimo mechanizmas, pateikiame praktinius aprašymus ir atsakymus į labiausiai rūpimus klausimus.

Kaip neužšąla vanduo saulės šildytuvo viduje žiemos metu?
Lietuvoje tokie šildytuvai naudojami jau ne pirmus metus ir kolkas nusiskundimų iš vartotojų dėl užšalusio vandens neteko girdėti. Vandens talpa apšiltinta 55mm storio putų poliuretano sluoksniu. Vakuuminiai vamzdžiai giliai išvakumuoti. Tokios šiluminės izoliacijos pilnai pakanka, kad saulės šildytuve vanduo neužšaltų net pačią šalčiausią žiemos naktį. Net esant labai apsiniaukusiom žiemos dienom šildytuvas sugeba mažiausią saulės šviesą paversti į šilumą, kuri akumuliuojama talpoje esančiame vandenyje. Teisingai sumontuotame saulės šildytuve vandens temperatūra tamsiomis žiemos dienomis paprastai būna apie +50C + 150C. Tik surenkant šildytuvą reikėtų pasirūpinti tinkamu visų vandens talpoje esančių metalinių vamzdelių apšiltinimu, nes šaltis per juos gali patekti į talpos vidų. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį, kad šildytuvo vakuuminiai vamzdžiai būtų orientuoti į pietus, ant jų nekristų pastatų, medžių ar kitų objektų šešėliai, nesikauptų sniegas. Jeigu visdėlto atsiranda vandens užšalimo grėsmė, galima panaudoti talpoje sumontuotą 1.5 kW galingumo elektrinį kaitintuvą. O jį prijungus prie atskirai parduodamo valdiklio ir atlikus reikiamus nustatymus minimali teigiama temperatūra vandens talpoje bus palaikoma automatiškai.

Kaip žiemą apsaugoti nuo užšalimo lauke esančius vamzdžius, kuriais saulės šildytuvas jungiamas prie vandentiekio sistemos?
Yra daug būdų. Pats paprasčiausias – montuoti vamzdžius talpos viršuje ir žiemą išleisti iš jų vandenį. Tuomet talpa bus užpildyta vandeniu, o vamzdžiai tušti, ir jiems negrės užšalimas. Dar galima naudoti specialius šalčiui atsparius vamzdžius (pvz. lituojamus PPR), ar šildymo kabelius, panašiai kaip elektra šildomose grindyse. Bet, žinoma, pirmiausia lauke esantys vandentiekio vamzdžiai turi būti su tinkama termoizoliacija.

Kaip galima pajungti beslėgį saulės šildytuvą prie slėginės vandentiekio sistemos?
Tai daroma panaudojant plūdinį užpildymo mechanizmą. Panašiai kaip bet kuriame WC bakelyje, kuris taip pat yra beslėgis ir prijungtas prie slėginės sistemos. Vandens lygiui nukritus, plūdė nusileidžia ir atidaro vandens čiaupą. Vandeniui pildantis į bakelį vandens lygis kyla, o kartu su juo kyla ir plūdė, kuri galiausiai sustabdo vandens pildymą. Kitas būdas – naudoti elektromagnetinį vožtuvą, komplektuojamą prie valdiklio. Specialus daviklis įleidžiamas į vandens talpą, ir valdiklis per jį kontroliuoja vandens kiekį talpoje atidarydamas ir uždarydamas elektromagnetinį vožtuvą.   

Kokio spaudimo vanduo bėgs iš vandens čiaupo, jeigu ši sistema yra beslėgė?
Karšto vandens čiaupe tokia sistema sukuria tiek slėgimo, kiek jo susidaro iš aukščių skirtumo tarp šildytuvo vandens talpos ir čiaupo. Paprastai laikoma, kad esant 5 metrų aukščio skirtumui, gaunamas slėgis yra tinkamas kokybiškos dušo galvutės veikimui. Jeigu gaunamo vandens slėgio neužtenka, galima naudoti slėgio pakėlimo siurbliuką, kuris veikia panašiai kaip buitinis hidroforas. Šis siurbliukas turi jutiklį, kuris reaguodamas į vandens čiaupo atsukimą įjungia siurblį. Užsukus vandens čiaupą jis išsijungia.

Ar galima šį šildytuvą prijungti prie namuose esančio kombinuoto boilerio?
Taip, galima. Tuomet šį šildytuvą galima būtų montuoti bet kurioje Jums patogioje vietoje, nebūtinai ant stogo, nes karšto vandens tekėjimą palaikytų cirkuliacinis siurblys. Tokiu būdu beslėgis vandens šildytuvas kaitintų vandenį, esantį Jūsų kombinuoto boilerio viduje, ir karšto vandens spaudimas iš čiaupo būtų toks, koks yra Jūsų šalto vandens sistemoje.

Kokie šio vandens šildytuvo privalumai lyginant su tradicine saulės kolektorių sistema?
Didžiausi šio šildytuvo privalumai – paprastumas, patikimumas ir kaina. Jis yra nesudėtingos konstrukcijos, sudarytas iš kelių pagrindinių komponentų, todėl, lyginant su tradicinėm saulės kolektorių sistemom, turi mažiau detalių, kurios gali sugesti. Dėl savo paprastumo ją surinkti ir prijungti prie namų vandentiekio sistemos gali kiekvienas namų meistras. Taip sutaupoma didelė sąnaudų dalis, skirta kvalifikuotų montuotojų samdymui. Šiai konstrukcijai nepavojingas perkaitimas. Kadangi sistema yra atviro tipo, joje nesikaupia slėgis. Garai laisvai pasišalina per ventiliacijos angas. Sumažėjęs vandens lygis atstatomas automatiškai, šildytuvą papildant šaltu vandeniu.Šios sistemos realus atsipirkimo laikas yra keli metai, kuo negali pasigirti tradicinės saulės kolektorių sistemos. Jis pilnai patenkins 2-4 asmenų šeimos buitinius karšto vandens poreikius 7-8 mėnesius per metus.

2012-05-29
Kad dūmai rūktų iš kamino, o ne per langus!

Mūsų įmonės vadovą kalbino "Šiaulių naujienos"

Atėjus žiemai ir prasidėjus kūrenimo sezonui, vis dažniau tenka girdėti apie šen bei ten kilusius gaisrus. Gaisras gali kilti ir dėl netvarkingo dūmtraukio (kamino). Kaip prižiūrėti, kaip dažnai turėtų būti valomas dūmtraukis? Ką dar reikėtų atsiminti kūrenantiems katilus ir krosnis tokią gilią žiemą kaip ši? Kalbiname dūmtraukių bei židinių eksploatacijos specialistą Edmundą Garuolį.

prekesjums1.jpg

Dūmtraukiai su indėklais - saugesni

„Gili žiema, kaip šioji, pareikalaus savo, - teigia pašnekovas. - Pirmiausia ar kūrenantys turi pakankamai malkų atsargų? Ar jos nešlapios? Degdamas šlapias kuras kur kas greičiau užkemša dūmtraukius. Buvo atvejų, kai per dvi savaites visiškai užsiteršė naujas dūmtraukio indėklas, nes šeimininkai kūreno žaliomis, tiesiai iš miško parvežtomis malkomis. Šlapios malkos kur kas labiau rūksta, išskirdamos labai lipnų, ant sienelių nusėdantį kondensatą”.

„Ar daug priklauso dūmtraukio užterštumas nuo deginamų malkų rūšies?”

„Žinoma, kūrenant sakingą medieną, pavyzdžiui, eglines malkas, kanalai užsitraukia labai greitai. Tas pats pasakytina ir apie alksnį. O kaitrios malkos, atvirkščiai, tarytum valo dūmtraukį”. Vis dėlto pašnekovas rekomenduoja malkas maišyti, nes kūrenant ištįsai kaitria mediena ilgainiui išdega apsauginės grotelės židiniams ir kt. Kaip žinoti, kada dūmtraukis baigia užsikimšti? „Tai pamatysi ir nenorėdamas – dūmai ima veržtis į vidų, o iš katilo (jeigu namas turi vietinę šildymo sistemą) ima bėgti kondensatas. Kartais dar klaidingai manoma, kad prakiuro katilas... Jeigu kamine įdėtas indėklas, kondensatas ima bėgti lauk, į pakurą, - dalijasi žiniomis E. Garuolis.

Anot pašnekovo, židinių dūmtraukiai užsiteršia lėčiau. Tačiau juos kūrenant šlapiomis malkomis, šeimininkai nespės valyti vis aprūkstančio apsauginio stiklo.

„Ar yra nustatytas periodiškumas, kuriuo remiantis būtina valyti dūmtraukius?”

E. Garuolis: „Kūrenantiems drėgnomis malkomis pasidomėti dūmtraukio būkle rekomenduočiau kas dvi savaitės. O kūrenent sausomis malkomis, dūmtraukiai yra valomi prieš kiekvieną šildymo sezoną.

Jeigu dūmtraukis neturi indėklo, kondensatas susigeria į sieneles. Dėl to gali trūkti plytos: karštas kondensatas susigeria, ir jei palėpė neapšiltinta, dėl temperatūrų skirtumo sienelės gali neatlaikyti. Indėklus turintys dūmtraukiai saugesni priešgaisriniu požiūriu, be to juos yra lengviau valyti”.

Ar daug degių suodžių susikaupia dūmtraukiuose?

„Iš 9 metrų aukščio dūmtraukio, kūrenus dvi savaites, išbyra pusantro kibiro suodžių. Tačiau daug kas priklauso nuo malkų, - pasakoja E. Garuolis. - Kanalai užsikemša kūrenant popieriumi (čia pašnekovas pamini vieną parduotuvę, kur šildomasi deginant pakuotes). - Po kelių savaičių šitokio kūrenimo iš užsikimšusio dūmtraukio teko pašalinti net 4 kibirus suodžių.

Besikaupiantys suodžiai dar pavojingi tuo, kad gali užsidegti. Kartais apsileidę gyventojai neprižiūri indėklų ir kaltina meistrus, jeigu prapuola trauka. O būna, jog indėklas tiek „apsinešęs”, kad nebeimanoma jo išvalyti.Tad abelieka arba traukti lauk, arba lietlempe padegti jame susikaupusius suodžius”.

Svarbu ir kur stovi dūmtraukis

Perkant dūmtraukiui indėklus, meistras pataria atsirinkti tinkamą, sertifikuotą produkciją, nes kaip ir visur, čia irgi visokio šlamšto pasitaiko. Gera tam skirta skarda dažnai sudėtyje turi molibdeno ir yra atspari rūgštims bei kitokiems nepalankiems veiksniams.

Kartais nesant traukos yra naikinamos pertvaros bei dedams indėklas. Taip pat trauka mažėja dūmtraukyje į kurį yra išvesta ventiliacija. Šiuo atveju irgi gelbsti indėklas.

„Minėjote, jog dūmtraukiui reikėtų skirti dėmesio kas dvi savaitės. Tačiau vargu ar tau įmanoma praktiškain ne skas dvi savaitės samdyti meistrą būtų labai brangu...”

„Tada reikia kūrenti sausomis malkomis”, - šypsosi pašnekovas. Anot jo, malkas geriausia pirkti prieš 2-3 metus ir per tą laiką gerai išdžiovinti. Jeigu tik yra tokia galimybė. Arba pirkti džiovintas. „Tenka skaičiuoti, kas pigiau, - tęsia mintį E. Garuolis. - O juk būna, kai į pakurą sumetami seni batai, guma ir kitoks šlamštas, ką draudžia gamtosaugos reikalavimai. Nederėtų kūrenti ir baldinių plokščių atraižų, nes jų sudėtyje esama klijų. Buvo toks atvejis: žmogus dirbo baldus gaminančioje įmonėje ir namo veždavosi atraižas, kuriomis kūreno krosnį.  Dingo trauka. Žmogus užsiropštė ant kamino, o jo anga užakusi –  du pirštai vos tilptų. Išvalyti jau nebebuvo galima, teko išmontuoti viską. Aišku, daugiau klijuotos plokštės atraižomis jis nebekūrena...”

„Ką galite pasakyti apie kūrenimą briketais?”

„Durpių briketai būna sausi. Vadinasi, galima drąsiai kūrenti. Tačiau būna ir su anglies priemaiša... Dar labai svarbu, kokioje vietoje stovi kaminas? Skrendant parasparniu matyti tamsios juostos... Yra vietos, kur, tarkime, stovi 13 metrų kaminas, bet jis netraukia. Pakeli tokį pusmetriu aukščiau – trauka atsiranda. Arba žemesnis kaminas su alkūnėmis ir mažesnio skersmens indėklu traukia geriau už šalia stovinti aukštą kaminą. Visa tai atsiranda dėl konkrečiai vietovei būdingo oro srovių judėjimo”.

Pašnekovo teigimu, kondensatas gali aktyviai kauptis dūmtraukiuose ir kūrenant kietmedžiu, jeigu taupumo sumetimais dūmų angos „šiberiai” labai pridaromos. Kieto kuro katilams ir krosnims naudingiausia, kai dūmų temperatūra dūmtraukiuose siekia 60-70 laipsnių. Tada latakai ir angos kūrenant užsiteršia mažiausiai. Pastebėta, jog esant 35-55 laipsnių dūmų temperatūrai, kondensatas jose kaupiasi labiausiai.

„Labiausiai linkę užsikimšti dūmtraukiai su šildymo sienelėmis, - sako E. Garuolis. - Sienelėse esantys latakai užsikemša greičiausiai. Tada arba dedami indėklai, arba suodžiai sudeginami, nes išvalyti jų nebegalima. Aišku, tai atlikti gali tik nusimanantis specialistas, kadangi bet kokia saviveikla gali tapti gaisro priežastimi”.

Prasidėjus kūrenimo sezonui padažnėja apsinuodijimų smalkėmis. Ka galite patarti?

E. Garuolis: „Prieš užšaunant sklendę reikia pažarstyti pakūrą ir žiūrėti, kad nebūtų joje  nesudegusio kuro ir žarijų. O jeigu tokių yra – negalima iki galo uždaryti dūmtraukio sklendės. Lengviausia patikrinti – atsargiai priartinus delną prie ketaus. Jeigu jie atvėsę tiek, kad galima laikyti pridėjus ranką, sklendę galima uždaryti”.

2012-05-28
"MODERATOR" -TAI KOKYBĖS GARANTAS!

Daugiau nei prieš 30 metų inžinierius Kazimež Kubacki sukūrė koncepciją medienos atliekų energijos panaudojimui namų ir pramonės įmonių šildymui. Pirmaisiais metais orientavosi į projektavimą bei šildymo sistemų diegimą, daugiausia pagal medienos  perdirbimo įmonių užsakymus ir pageidavimus. 1981 metais buvo įkurta „Šildymo energetikos gamykla“, kurioje inžinierius Kazimež Kubacki pradėjo gaminti savo sukurtą katilą, pavadindamas jį „Moderator“. Dėka inovacinių sprendimų Moderator katilai turėjo didžiulę sėkmę tarp tuo metu rinkoje karaliavusių nepakankamai efektyvių anglies deginimo katilų. Ilgametė patirtis ir katilų konstrukcijos tobulinimas, o taip pat padidėjusi paklausa lėmė tai, kad 1991 metai buvo atidaryta antroji „Moderator“ katilų gamyklą. Devintojo dešimtmečio pabaigoje sujungtos abi gamyklos ir iki 2001 metų veikė kaip “Katilų gamykla Kazimež Kubacki“. 2001 metų rudenį įmonė pakeitė statusą į ribotos atsakomybes bendrovę „Moderator“ Sp. z o.o. Paskutiniais metais gamykla pasikeitė iš pagrindų - buvo įrengtos modernios staklės, išplėstas platintojų tinkas Lenkijoje  bei į daugiau kaip 12 Europos šalių, pradėta naujų gaminių linija – Biomasės deginimo sistema SMOK, biomasės deginimo katilas SMOK ir šiuolaikiški granuliniai katilai. Moderator katilai gavo daug apdovanojimų Lenkijos ir užsienio parodose, bet pagrindinis kokybės rodiklis yra nuolat auganti paklausa. "Moderator" gamykla, rūpindamasi savo vardu, kokybe ir reputacija, praneša, kad "Moderator" katilų paleidimo-derinimo darbus gali atlikti tik, "Moderator" techninės priežiūros sertifikatus turintys, specialistai. Reikalaukite sertifikato iš atvykusių meistrų, nes tik tokiu atveju bus atlikti darbai kokybiškai ir toliau galios Jūsų katilui gamintojo garantija.

servisas moderator.jpg

 

2012-05-22
PIRK PATIKRINTĄ PRODUKCIJĄ!!!

Norime priminti, kad savadarbio kieto kuro katilo sukonstravimas ir eksploatacija, neturint tinkamo tam projekto, gali sukelti sprogimą, o tuo pačiu ypač sunkius žmonių sužalojimus. Asmuo, pažeidęs LR įstatymuose ar kituose teisės aktuose nustatytus reikalavimus, jeigu dėl to įvyko nelaimingas atsitikimas žmonėms, avarija, ar atsirado kitokių sunkių padarinių, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų. Todėl nerizikuokime savo ir šeimos gerove dėl keleto sutaupytų šimtinių. Rinkitės tik laiko patikrintą, sertifikuotą ir su garantijomis produkciją!! Tokią produkciją galite įsigyti pas mus. Mielai Jums padėsime išsirinkti tinkamą šildymo sistemą.

MES UŽ SAUGIUS NAMUS!

SAUGUS NAMAI.jpg

 

2012-05-21
Mes už ekonomišką ir ekologišką šildymo sistemą!!!

Užterštame ore yra labai pavojingų junginių: anglies monoksido, azoto dioksido, sieros dioksido, smulkiųjų kietųjų dalelių, ozono, benzeno, švino, kurie sukelia kvėpavimo takų, plaučių ligas, vėžinius susirgimus ir ypač pavojingi vaikams, pagyvenusiems žmonėms ir sergantiems bronchine astma, širdies ir kraujagyslių, kvėpavimo takų ligomis. Taip atsitinka, kai namų savininkai šildydami savo namus degina įvairias atliekas: senus baldus, impregnuotas medienos atliekas, plastikinę pakuotę ir net netinkamas tolimesniam naudojimui padangas.
Kadangi individualių namų kaminai nėra aukšti, o degimo temperatūra buityje naudojamuose šildymo katiluose nedidelė, aukščiau minėtos atliekos juose sudega nepilnai, kartu su dūmais išmetamos į aplinką ir pasklinda netoliese. Taip užteršiamos pačių savininkų ir kaimynų teritorijos, daržai, o per juos ir auginami vaisiai ir daržovės, kurias patys ir valgote.
Primename, kad Lietuvos Respublikos aplinkos oro apsaugos įstatymas draudžia pramoniniuose katiluose ir buitinėse krosnyse naudoti kitą kurą, negu  įrašytas įrenginio pase (buitinėse krosnyse turi būti naudojama natūrali mediena, kuro briketai ar kitoks natūralus kuras), o pagal LR administracinių teisės pažeidimų kodeksą, už šių reikalavimų nepaisymą, numatytos baudos iki 400 litų.

TAUSOKIME GAMTĄ VISI KARTU, JUK JI LABIAUSIAI DŽIUGINA MŪSŲ ŠIRDIS!

Paspaudę kompiuterio pelytę, pašersite žuvytes. Malonaus poilsio.

2012-05-11
Atliekame visus santechnikos darbus!!

Nuo šiol, Jums įsirenginėjant naujas šildymo sistemas, nebereikės atskirai ieškoti meistrų santechnikos darbams. Darbar- viskas iš vienų rankų! Mūsų įmonė atlieka visus montavimo, taip pat priežiūros ir net remonto santechninius darbus. Atsikratykite rūpesčių, mes juos išspręsime už Jus!

santechnikos darbai.jpg

 

2012-05-11
ATMOS, ATTACK IR VIADRUS KATILAMAS PUIKIOS NUOLAIDOS!!!

Atsižvelgdami į klientų lūkesčius ir pageidavimus, ATMOS, ATTACK ir VIADRUS kieto kuro katilams dabar labai didelės nuolaidos. Norėdami sužinoti daugiau apie nuolaidas, apsilankykite sklityje kieto kuro katilai. 

Attack_logo(3).jpg logo_atmos.gif viadrus logo.jpg

 

2012-04-18
KLAUSKITE- ATSAKYSIME!

Bendraujant su klientais, nusprendėme jiems atsakyti į iškilusius klausimus interneto pagalba. Jūs galite klausti ir rašyti mums į el. paštą: sildymo.projektai2012@gmail.com Visus Jūsų klausimus pasistengsime atsakyti - "Klauskite- atsakysime" skyrelyje. Taigi, nuo šiol Jums nereikia vykti pas specialistus ar skambinti ir gaišti brangų laiką aiškinimuisi. Jums tiesiog užtenka patogiu laiku sukurti el. laišką.

sos-300x300.png

2012-04-12
Dažniausia gaisro priežastis- netvarkinga šildymo sistema.

Kaip išvengti gaisro bei nerizikuoti savo ir šeimos gerove?
Kad kūrenama krosnis, katilas ar pečius nesukeltų gaisro, pakanka dviejų sąlygų: teisingai įrengti ir saugiai eksploatuoti šildymo sistemą. Dažniausiai gaisrai kyla dėl dūmtraukyje atsiradusių įtrūkimų. Todėl patariame pasikonsultuoti su mūsų specialistais ir išsiaiškinti Jūsų objekte turimo dūmtraukio būseną. Dažnai objektai užsiliepsnoja dėl krosnies perkaitimo, dėl iš jos iškritusių žarijų ar degančių malkų. Svarbiausia, nepalikti besikūrenančios krosnies be priežiūros, ypač jeigu namuose lieka mažamečiai vaikai. Siūlome įsigyti naujus, saugius, efektyvius, ekonomiškus ir patikimus katilus, kurie leis mėgautis šiluma ir komfortu. Atminkite: Jūs būsite apsaugoti nuo gaisro pavojaus, jei šildymo sistema bus įrengta konsultuojantis su specialistais, jei bus tinkamai eksploatuojama ir nuolat prižiūrima.

Animated-Fire.gif

2012-04-12
Kaip pasirinkti ir įsigyti tinkamą kieto kuro katilą?

Pirmas žingsnis- pasitarkite su specialistais!
Mūsų įmonė, remdamasi praktika, techninėmis žiniomis, konsultuoja vartotojus pasirenkant kieto kuro katilus. Nepamirštame, kad Jūsų norai, saugumas- mums svarbiausia. Todėl suprojektuosime ir parinksime geriausią, efektyviausią bei ekonomiškiausią centralizuotą šildymo sistemą Jūsų name, bute ar kitame objekte. Teikiame kompleksines  montavimo, paleidimo, derinimo ir serviso paslaugas. Apmokysime Jus eksploatuoti naująją centrinio šildymo sistemą. Suteikiame garantiją parduotiems ir sumontuotiems įrenginiams pagal gamintojų reikalavimus.

Prekiaujame pačių žymiausių gamintojų produkcija:
ADARAD, JUNKERS, ULTIMA, VIADRUS, VIGAS, VIESSMAN, INVICTA, SKLADOVA TECHNIKA, MODERATOR, TARNAVVA, GALMET, DEMIR DOKUM, LOGICA, FERLUX, HANSA, AREMIKAS, NIBE BIAWAR, ROMOTOP, SEGUIN, BUDERUS, ATTACK, KALVIS.

handshake.jpg

2012-04-12
Pasirūpinti vaikų saugumu Jums padės "Clevamama"

Pasirūpinti vaikų saugumu Jums nuo šiol padės žymus gamintojas "Clevamama". Pasistačius židinį, svarbu, kad nesusižalotų vaikai į aštrius apdailų kampus, ar nenusidegintų nuo įkaitusių paviršių. Aplankykite www.prekesjums.lt svetainės skyrių: "Pasirūpinkite vaikų saugumu" (nuoroda: ČIA) ir įsigykite Jūsų atžaloms reikalingų apsaugos priemonių. O galbūt tiesiog panorėsite išskirtine dovana nudžiuginti, bei nustebinti artimuosius ir pažystamus? O gal pas Jus dar vyksta statybos darbai ir reikia apsaugoti židinio apdailų trapius ir aštrius kampus? Nepamirškite- "Clevamama" apsauginių priemonių panaudojimas labai platus!

clevamama_logo_1.jpg

2011-04-01
TEIKIAME NEMOKAMAS KONSULTACIJAS!!!

VISUOMET PASIRENGĘ JUMS PADĖTI. TEIKIAME NEMOKAMAS KONSULTACIJAS:

  • STATANT ŽIDINIUS, KAMINUS,
  • ĮRENGIANT ŠILDYMO SISTEMAS,
  • PERKANT BETKOKIUS KATILUS, KROSNELES.
     

TAIP PAT PRIMENAME, KAD NE TIK PARDUODAME PREKES, BET ATLIEKAME SU JŲ MONTAVIMU SUSIJUSIUS DARBUS BEI GARANTINĮ APTARNAVIMĄ.* 

*El. svetainėje prekių kainos nurodytos be montavimo ir įrengimo darbų.

CONSULTING.png

2012-04-02
PASIDOMĖKITE TIK JUMS SKIRTA KAINA!!!

SIŪLOME UNIKALIĄ GALIMYBĘ ĮSIGYTI PREKES SUTARTINE KAINA. JUK DAŽNAI BŪNA, KAD KLIENTAS RANDA INTERNETE ĮVAIRIOMIS KAINOMIS PARDUODAMAS TAS PAČIAS PREKES. MES TROKŠTAME, KAD JŪS ĮSIGYTUMĖTE PREKES PAČIOMIS ŽEMIAUSIOMIS KAINOMIS, TODĖL LAUKIAME JŪSŲ PASIŪLYMŲ EL. PAŠTU: sildymo.projektai2012@gmail.com

happiness_1.jpg

2012-03-20
PAVASARINĖS NUOLAIDOS!!!

VISOMS NEAKCIJINĖMS PREKĖMS IKI GEGUŽĖS MĖN. TAIKOMA 15% NUOLAIDA!!!!

15-percent-off.jpg

2009-2014 © www.prekesjums.lt Židinių, kaminų, katilų, krosnelių, santechnikos centras. Visos teisės saugomos įstatymo. E-sprendimas: HexaCommerce